Uscator de rufe Bosch WTW85530BY

Bosch WTW85530BY este un uscator de rufe cu incarcare frontala ce are o capacitate de incarcare de 9 kg. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ si consuma in programul standard circa 2.2 kwh. Pentru uscare se foloseste efectul de condensare, aparatul avand un circuit de ventilatie pentru racirea aerului cald. Umezeala si urmele de apa rezultate in urma acestui proces sunt colectate in vasul aflat in partea de jos si semnalul de avertizare va intra in functiune atunci cand acesta trebuie golit.

Grila de programe cuprinde setari stabilite pentru bumbac, lana, sintetice, delicate, haine mixte, antisifonare. Panoul de control este unul generos si este amplasat central. Displayul LCD ofera informatii despre programul ales, setarile suplimentare stabilite, dar si timpul ramas de uscare. Este usor de folosit si intuitiv. La exterior vorbim de un aparat ce are dimensiunile de 84.2 x 59.8 x 63.6 cm si finisat pe culoarea alba. Are o cuva generoasa, cu unghi mare de deschidere, iar in partea inferioara intalnim ventilatorul de uscare cu inscriptia “SelfCleaning Condenser”. Tamburul dispune de iluminare interioara cu led, are un volum de 112 litri si este alcatuit din inox.

Bosch WTW85530BY se recomanda persoanelor ce nu au spatiu suficient pentru uscarea rufelor in cadrul uscatoarelor clasice. Isi gaseste utilitatea si pe timpul iernii, atunci cand uscarea completa a hainelor dureaza mai mult timp datorita temperaturilor scazute. Certificatul ECARF de care dispune acest aparat nemtesc ne asigura ca este unul special pentru persoanele cu alergii si nu numai.

Uscator-de-rufe-Bosch-WTW85530BY-300x300

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *