Uscator pentru rufe AEG T76385AH3

AEG T76385AH3 este un uscator de rufe ce are incorporata o pompa de caldura. Comparativ cu modelele clasice, temperatura de la acest aparat e una mult mai mica si se acorda o atentie sporita celor mai fine tesaturi datorita tamburului XXL Soft si senzorilor speciali ce analizeaza gradului de umiditate si optimizeaza in acest fel durata programului precum si temperatura utilizata.

Uscator-de-rufe-cu-pompa-caldura-AEG-T76385AH3-300x300

Modul de incarcare este unul clasic, adica frontal. In acest mod se pot introduce pana la 8 kg rufe urmand sa alegem programul cel mai apropiat de cerintele noastre.Dimensiunile acestui uscator sunt unele obisnuite pentru majoritatea aparatelor din aceasta categorie, adica 85 x 60 x 60 cm. Este un aparat destul de compact si se observa buna imbinare de la colturi.

AEG T76385AH3 consuma in functie de greutatea incarcaturii

Fie ca este vorba de 7-8 kg rufe sau cateva articole, consumul electric si durata ciclului vor fi optimizate pentru fiecare incarcatura in parte. Sunt multe situatii care ne pot aduce in necesitatea cumpararii unui uscator premium si una dintre aceasta ar putea fi asigurata de lipsa spatiului pentru intinderea si uscarea naturala a hainelor sau de perioada lunga de timp rece de afara.

Pentru o functionare corespunzatoare aparatul trebuie amplasat pe o suprafata plana, iar corecturile la aceasta le puteti face cu ajutorul celor patru picioruse reglabile. Programele pot fi setate sa se sfarseasca la o anumita ora cu ajutorul functiei integrate – de exemplu rufele sa fie uscate complet dimineata pentru a fi purtate. Si avertizorul de la finele ciclului de uscare are un rol bun pentru ca atentioneza utilizatorul in acest scop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *