Uscatoarele pentru rufe – modele la reducere

Asa cum mai precizam in cateva articole existente pe site, uscatoarele de rufe ieftine le poti folosi cu succes pentru uscarea rufelor pe balcon sau in incaperile special amenajate dotate cu cu ventilator pentru eliminarea aburului si circulatia aerului. Asta in cazul in care nu doresti instalarea clasicelor sarme de uscat rufe in partea superioara a balconlui. Din propria experienta iti pot recomanda mai degraba folosirea uscatoarelor de mici dimensiuni pentru ca iti va ramane spatiul liber din zona geamului si camera va avea mereu lumina provenita de afara. Uscatorul de rufe extensibil permite intinderea si uscarea unei mari cantitati de rufe si se poate plia dupa utilizare ocupand cat mai putin spatiu.

Cand vorbim de materialele componente putem aminti aluminiul, plasticul, si in general materiale usoare si tratate pentru a rezista la umezeala indelungata si la actiunea razelor UV. Poti alege online modele de uscatoare la preturi accesibile sau la oferte foarte bune care au capacitatea maxima de uscare de 5kg, 7kg, sau care pot depasi 10 kg. Cele mai bune preturi variaza aici intre 50 si 200 lei. Vezi toate modelele

Va spuneam acum ceva timp de uscatoarele verticale, modele pe care le poti amplasa cu usurinta in cada sau cabina de dus pentru uscarea cu usurinta a rufelor. Dupa folosire se sterg cu o carpa uscata, se pliaza si se depoziteaza in spatiile special amenajate. Daca doresti amplasarea unui astfel de accesoriu pe calorifer, trebuie sa stii ca online gasesti si acest tip de model. Uscarea se va realiza mult mai usor cu ajutorul caldurii degajate de caloriferul incalzit. Totusi, cea mai buna optiune ramane existenta unui uscator de rufe electric, aparat asemanator cu o masina de spalat, dar care are ca functie principala uscarea rufelor si tesaturilor prin intermediul aerului cald debitat de un ventilator. Despre aceasta categorie avem pregatit un articol separat (sau poti arunca o privire aici sau aici).

Cam acestea au fost recomandarile mele in ceea ce priveste uscatoarele de rufe extensibile pentru balcon. Pentru e vedea toate modelele existente online nu mai ramane decat sa dai clic pe poza de mai jos si vei fi redirectionat catre pagina producatorului. Se ofera transportul gratuit, iar unele modele noi beneficiaza de reduceri substantiale.

Uscator-de-rufe-Vileda-Style-16-m-150x150

uscator-vileda-150x150

Uscator-rufe-Vileda-Viva-Balance-150x150  test-150x150

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *