UpRight – dispozitiv modern pentru corectarea pozitiei coloanei vertebrale

UpRight este un dispozitiv performant cu rolul de a imbunatati pozitia coloanei vertebrale. Se adreseaza in special persoanelor ce lucreaza destul de mult timp la birou. Sfera de folosire  se extinde in special la persoane ce au o pozitie necorecta in timpul repausului sau cat timp lucreaza.

UpRight se amplaseaza delicat pe spate si va efectua mici vibratii atunci cand stam intr-o pozitie neobisnuita. In acest fel ne invatam cu pozitia corecta in care trebuie sa stam , musculatura se va intari si vom beneficia de o pozitie corecta pentru sanatatea noastra.

UpRight-300x300  UpRight2-300x300  Dispozitivul lucreaza impreuna cu aplicatia pentru smartphone UpRight si ofera in acest fel si o monitorizare pentru progresul facut. Aparatul se remarca prin dimensiunile de  108 x 37.1 x 22.92 mm alaturi de o greutate de doar 25 grame. Bateria are o autonomie de pana la 10 zile de training si se poate incarca usor datorita statiei de incarcare inclusa in pachet. Pachetul mai contine 60 benzi adezive, cablu usb si instructiuni pentru folosire si purtare.

One thought on “UpRight – dispozitiv modern pentru corectarea pozitiei coloanei vertebrale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *