Televizor LED Toshiba 24E1533DG

Televizoarele fara functii smart sunt inca la cautare si sunt recomandate pentru camerele celor mici sau pentru bucatarie daca dorim sa fim la curent cu ultimele stiri sau sa ascultam ceva muzica. Toshiba 24E1533DG este un led al anului 2015 care are un design placut si o diagonala de 59 cm. Se poate amplasa si in cadrul unui perete pentru ca este compatibil in acest sens si putem profita de spatiul astfel obtinut.

Imaginile beneficiaza de o luminozitate buna, un contrat dinamic si se afiseaza in rezolutii de 1366 x 768 pixeli, adica hd. Unghiul de vizibilitate este destul de bun si din pozitii mai incomode si este cunoscut faptul ca modelele noi beneficiaza de aceasta optiune. Partea audio se remarca printr-un sitem stereo de putere medie cu diferite caracteristici in functie de natura programului urmarit.

LED-Toshiba-59-cm-24E1533DG-300x300

Pentru receptia posturilor avem integrat intrarea clasica de antena, dar si slotul CI+ este considerat un beneficiu major. Tunerul digital se ocupa in mare parte de acesta activitate, iar redarea fisierelor mutimedia se poate face cu ajutorul playerului integrat.

Partea de conectica ne pune la dispozitie multe porturi pentru a conecta diferite periferice. Si intrarea pentru PC poate fi folosita in diverse moduri, de la vizionarea filmelor pana la distractia oferita de jocuri interactive pe un ecran mult mai mare. Toshiba 24E1533DG dispune de porturi USB, HDMI, intrare casti, mufa scart, intrare S-Video, etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *