Televizor romanesc Star-Light 32DM2000

Chiar ma gandeam zilele trecute ce tip de televizor sa imi cumpar. M-am mutat in casa noua si ar cam trebui sa schimb si vechiul televizor. Nu are un design asa slim si consuma si foarte multa energie electrica. Daca tot cautam zilele trecute masini de spalat rufe sau congelatoare ce apartind brandului din titlul, am dat peste aceasta firma si in cadrul categoriei de televizoare.

Star-Light 32DM2000 a aparut recent pe piata si faptul ca nu este un smart-tv nu este considerat un minus. Sunt multe persoane care nu cauta aceste functii si nu se merita se le platesti daca nu ai in plan sa le folosesti. Este un produs comercializat de Emag, iar asta ar trebuie sa elimine unele suspiciuni cu referire la acest brand romanesc.

Televizor-LED-Star-Light-32DM2000-300x300
Imagini si caracteristici complete

Partea video mi se pare punctul forte de la acest aparat. Chiar daca diagonala nu este una mare (80 cm), te asigur ca imaginile oferite scot bine in evidenta detaliile si nu sunt obisitoare. Rezolutia HD ajunge pana la valorile de 1366 x 768 px, cu o luminozitate buna si un contrast de 3000:1. Si timpul de raspuns este unul scurt pentru ca nu exista lag atunci cand schimba nici macar programele ce emit in format HD. Vizibilitatea din unghiuri incomode este una utila atunci cand pozitia de privit nu este perpendiculara pe televizor. Aici vorbim de unghiuri de 178/178 grade.

Pentru receptie si redare avem in componenta un tuner digital T/C si un player multimedia integrat. Partea de conectica este una aproape completa pentru ca televizorul nostru HD dispune de: HDMI, SCART, D-SUB, intrare PC, usb, jack pentru casti.

Redarea sunetelor este asigurata de un sistem stereo ce are o putere de 2 x 10 W. Se aude bine chiar si la volum ridicat si in acelasi timp are o claritate buna. Pentru puteri mai mari in aceasta privinta poti conecta un sistem performant prin intermediul mufei speciale.

Exteriorul ne pune la dispozitie un aparat de culoare neagra cu un design subtire. Arata bine, are margini subtiri pentru a concentra privirea asupra imaginii.

Am citit comentariile pentru acest produs si lumea pare incantata. Punctele ce le subliniaza sunt asigurate de culori naturale, lumina buna si imagini clare. Si partea de conectica a avut un cuvant de spus pentru aici ai disponibil cam toate conexiunile momentului.

2 comments on “Televizor romanesc Star-Light 32DM2000

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *