Trotineta Electrica EightyEight POWEROCKS S1

EightyEight POWEROCKS S1 este o trotineta electrica ce poate asigura relaxare si distractie prin folosirea zilnica sau poate fi un mijloc rapid si economic de a ajunge la locul de munca. Are dimensiuni reduse la pliere, se incarca complet in circa 4 ore si are o greutate redusa.

Trotineta are cadrul alcatuit din aluminiu, dispune de caiciucuri de 8 inch diametru si far automat pentru o vizibilitate buna pe timp de noapte. Sistemul de franare ofera doua posibilitati de a incetini viteza de deplasare: butonul special de pe ghidon poate fi folosit la viteze mari si dispune de recupetor de energie, iar a doua varianta este asigurata de frana de picior pentru roata din spate.

EightyEight-POWEROCKS-S1  EightyEight POWEROCKS S1 este alimentata de o baterie cilindrica de 24 volti, 10Ah si are in dotare un incarcator ce ii asigura un mers de circa 40 km dupa un ciclu complet de incarcare. Este disponibila si o aplicatie pentru android sau ios dar nu prea ii vad rostul pentru ca iti permite doar sa schimbi modul de deplasare.

Designul este un placut, elegant si modern. Transmisia este asigurata de roata din fata, EightyEight POWEROCKS S1 putand atinge pana la 25 km/ora viteza maxima.

 

One thought on “Trotineta Electrica EightyEight POWEROCKS S1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *