Aer conditionat portabil Trotec PAC 2000E

Un aer conditionat portabil se instaleaza atunci cand nu dispunem de un buget mare pentru un aparat de aer obisnuit sau cand spatiul interior nu permite instalarea unei unitati suspendate. Ar mai fi si cazul locuintelor pe care nu le vizitam frecvent si din aceasta cauza nu se impune o astfel de achizitie. Aparatul de aer conditionat Trotec PAC 2000E vine in ajutorul celor ce doresc  un model ieftin si care poate fi utilizat in incaperile ce au pana la 26 mp suprafata.

Aer-conditionat-portabil-Trotec-PAC-2000E-300x300  Trotec PAC 2000E se remarca prin dimensiunile de 375 x 300 x 807 mm alaturi de o greutate de 24 kg. E usor de transportat dupa utilizare, iar suportul special pentru cablu si telecomanda ofera ordine in zona lui. Este un model destul de silentios pentru ca emite la functionare un nivel de zgomot egal cu 54 db.

Trotec PAC 2000E dispune de o capacitate de racire de 7000 btu, filtrare dubla a aerului si poate oferi functie de ventilare sau dezumidificare. panoul de comanda dispune de o pozitie centrala, aici intalnind si displayul lcd de dimensiuni medii ce reuseste sa afiseze temperatura interioara si functia curenta selectata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *