Triple Slicer 3+1 – razuitoare multifunctionala cu lame din otel

Petrec foarte mult timp in bucatarie si in special preferatele mele sunt tipurile de mancare rapide ce au la baza legume sau paste. pentru o astfel de activitate trebuie mereu sa ai la indemana accesorii bune de feliat, razuit sau pentru decojit pentru a nu pierde prea mult timp cu lucrul manual. Livington Triple Slicer 3 în 1 este un astfel de aparat si m-am obisnuit cu el inca de la primele utilizari.

Constructia este una bine pusa la punct pentru ca atunci cand il manevrei il simti ca un accesoriu cu o greutate potrivita si care iti ofera o precizie buna. Partea ce va sta in palma e una mai solida pentru un contact bun, iar partea superioara este ceva mai moale pentru ca are in componenta silicon. Comutarea intre cele trei lame se face destul de usor, adica prin intermediul butonului din capat. Lamele sunt unele de calitate si nu se compara cu cele de la aparatele ieftine. Aici vorbim de o lama ceramica, una zimtata din otel calit si una ce permite obtinerea fasiilor din legume.

Triple-Slicer-31-300x300

Puteti deveni si artisti prin bucatarie pentru ca Triple Slicer 3+1 vine la pachet cu un cutit cu bucle pentru diferite decoratiuni si unul cu lama triunghiulara util pentru decorarea pe baza de fructe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *