TrioFlex – saltea cu structura complexa de poliuretan si memory foam Hi-Tech

TrioFlex este o saltea cu o duritate medie spre dura si  este alcatuita din trei straturi ce asigura un sezut lejer si confortabil: spuma poliuretanica elastica, spuma cu memorie si spuma poliuretanica High Resilience:

  • stratul de spuma poliuretanica elastica ofera pozitia corecta din timpul somnului sau sezutului. Are o grosime de 13 cm si asigura o pozitie corecta pentru coloana vertebrala si nu ofera tensiune in punctele de sezut;
  • stratul de spuma memory Hi-Tech are grosimea de 2 cm si ca principala proprietate adaptarea la temperatura corpului. De asemenea, elimina toate punctele de tensiune ce pot oferi o senzatie de oboseala dimineata;
  • cei 3 centimetri de spuma poliuretanica High Resilience ii ofera flexibilitate si rezistenta saltelei TrioFlex  alaturi de proprietatile sale ortopedice si ventilatia corespuzatoare.

Salteaua DuoFlex este imbracata la exterior cu o husa de calitate, placua la atingere. Este tratata antialergic si ofera o aerisiere perfecta pe timpul noptii. De asemenea, cearsafurile nu vor aluneca, are proprietati anti-statice si ofera protectia ridicata impotriva umezelii, bacteriilor si acarienilor. Se poate spala destul de usor dupa detasare la maxim 30 grade alaturi de un program de spalare manuala.
Profita de reducerea de 42 %. Cumpara acum la pretul de 799 lei !
altea-TrioFlex-1332-Structura-complexa-de-poliuretan

altea-TrioFlex-1332-Structura-complexa-de-poliuretan22

Coletul cu TrioFlex  contine salteaua rulata si vidata si se desface destul de usor. Este nevoie de o perioada de minim 6 ore pentru a-si reveni la forma initiala. Folia de protectie se desface fara ajutorul obiectelor taioase pentru ca riscati sa deteriorati straturile exterioare ale saltelei. Salteaua trioFlex se remarca prin dimensiunile standard 160 x 200 cm si inaltimea de 19 cm. Poate suporta pana la maxim 120 kg/ persoana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *