Trimmere electrice pentru gard viu

Trimmerele le folosesti pentru intretinerea spatiilor verzi din curtea ta sau pentru defrisarea altor suprafete unde iarba crescuta are o inaltime mai mare. Atunci cand cauti cel mai bun trimmer electric online trebuie sa ai in vedere modul de alimentare si aria suprafetei ce urmeaza a fi intretinuta.

Trimmer electric Makita UR 3000, 2.2kg – se alimenteaza la reteaua electrica si are o putere totala de 400 w. Materialele de calitate si alcatuite din aluminiu ii ofera o greutate redusa si usurinta in manevrabilitate si o face pretabila si pentru activitatiile indelungate de intretinere a gazonlui.

Coasa electrica Stihl FSE 31 – se alimenteaza la priza, la tensiunea de 220 volti si dispune de un maner secundar. Are o greutate de 2 kg si o putere de 245 w. Este usoara si simplu de utilizat si v-o recomand pentru intretinerea gazonlui din jurul pomilor sau in spatiile relativ inguste. Reprezinta o solutie ieftina pentru un trimmer bun si rezistent daca dispui si de un prelungitor adecvat.

Trimmer cu acumulator Black&Decker GS721 – va recomand sa il folositi la taierea si intretinerea unui gard viu dupa care il puteti uda cu un furtun flexi wonder ieftin. Are o lungime de taiere de 15 cm si o autonomie de functionare de 40 minute. Distanta dintre dinti este de 9 mm si executa pana la 800 taieri pe minut. Plasticul de buna calitate si greutate de 2 kg ii ofera rezistenta in timp dar si o buna utilizare la activitatile indelungate. Are un pret bun si aici vorbim de o suma sub 180 lei. Se ofera transport gratuit si garantie pentru persoanele fizice de 2 ani. Timpul de incarcare este de 12 ore.

Trimmer cu acumulator Bosch AHS 52 LI are o lungime de taiere de pana la 52 cm si o distanta dintre cutite de 15 mm, caracateristica ce iti da posibilitatea sa tai fara grija crengile de grosime mica spre medie. Dispune de un acumulator performant din litiu-ion ce iti ofera timp de incarcare mai scurt, o greutate mai mica si o autonomie de pana la 50 minute. Bosch AHS 52 LI reprezinta alegerea perfecta pentru un trimmer portabil cu acumulator pentru tunderea gardului viu sau pentru alte activitati asemanatoare.

Masina electrica de tuns gard viu MAKITA UH4861 are o latime de lucru de 480mm si dispune de sistem de franare inteligent dar si de unul de oprire rapida. Aparatoare pentru mana si dispozitivul pentru protectia cablului electric sunt alte dotari pe care trebuie sa le iei in seama la achizitionarea online a acestui accesoriu pentru tuns gard viu.

Masina electrica de tuns gard viu MAKITA UH5570 vine cu un motor puternic ce dezvolta pana la 1500rpm si pana la 0.7 cai putere. Se alimenteaza electric, iar pozitia ergonomica a menerulu si latimea de lucru de 550 mm iti ofera o arie mare de actionare. Acest articol produs de Global Tech are o greutate de 3.7 kg.

blue_button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *