Televizor LED Toshiba 32W1534DG

Televizorul LED Toshiba 32W1534DG este un aparat mediu atat din punct de vedere al diagonalei cat si al dotarilor de care dispune. La capitolul design tv-ul reuseste sa uimeasca datorita liniilor atent construite si plasticului fin de culoare alba folosit. Imaginile oferite sunt HD, adica la rezolutia maxima de 1366 x 768 px si avem un aspect al imaginii de 16:9. Timpul de raspuns este unul bun de 20 ms.
Sunetele sunt redate cu ajutorul unui sistem stereo cu o putere medie, de 12 w, ajutat de caracteristici speciale cum ar fi Dolby Digital Pulse si Dolby Digital. Tunerul digital este de tipul DVB-T/C, iar playerul multimedia integrat ajuta la redarea fisierelor de acest tip de pe un stick sau alt periferic folosit.

Partea de conectica contine cele mai noi sloturi ale momentului si aici vorbim de HDMI, SCART, intrare PC, USB si Slot CI+. Poti atasa un sistem audio mai performant daca nu esti multumit de calitatea sunetului prin intermediul mufei minijack disponibila.

Televizor-LED-Toshiba-32W1534DG-300x300

Aparatul are dimensiunile fara stand de 736 x 452 x 97 mm si il poti amplasa pe un perete pentru a nu ocupa asa de mult spatiu pe mobila pentru ca este compatibil VESA 200 x 100. Totusi, piciorul de sustinere este unul modern si are un design placut si te asigura ca va arata bine indiferent de modul in care doresti sa il amplasezi. Ca si idee de final achizitia se merita daca nu esti in cautarea unui smart tv si cauti un model simplu cu imagine hd si la care poti vedea fisierele multimedia preferate. Il poti cumpara si in rate pentru 47 lei/luna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *