Televizor LED Toshiba 32L1533DG

Toshiba 32L1533DG este un televizor LED ce vine la un pret bun si reprezinta alegerea optima daca esti in cautarea unui aparat de vizionat ce nu are incluse functii smart. Daca nu folosesti aceste functii la televizorul dintr-o anumita camera nu este necesar sa platesti pentru aceste functii. Mai bine un model ieftin ce ofera imagini full hd si arata la exterior bine. Totusi, daca preferatul tau e un model smart si cauti un model cu diagonala de 80 cm poti vedea caracteristicile pentru modelul Toshiba 32L3433DG pentru ca aceste doua modele sunt asemanatoare.

Partea video se lauda cu o diagonala de 80 cm si o rezolutie maxima a imaginii de 1920 x 1080 px. Asadar, avem parte de imagini full hd ce sunt prelucrate cu ajutorul caracteristicilor speciale AMR+ 200 si Digital Noise Reduction pentru claritate buna si scoaterea in evidenta a celor mai mici detalii.

Partea audio este sustinuta de un sistem Nicam Stereo ce dezvolta o putere totala de 12 w. Si aici tehnologiile moderne (Dolby Digital Pulse si Dolby Digital) sunt prezente si ofera o noua senzatie in timpul vizionarii programelor preferate.

Televizor-LED-Toshiba-32L1533DG

Vezi alte imagini cu aparatul

Din punct de vedere estetic aparatul arata bine, dar nu putem spune ca are un design slim. Piciorul de sustinere este unul dublu pentru ca se desfasoara si in spatele televizorului. Plasticul este negru, de calitate, atent finisat si il face usor de integrat in orice camera. Marginile sunt subtiri si ofera concentrare maxima asupra imaginii afisate. Daca nu iti place acest mod de amplasarea il poti monta si pe un perete cu ajutorul unui suport TV pentru ca acest model este compatibil VESA 200 x 100. Greutatea totala este de 6,5kg si dimensiunile fara stand de: 736 x 452 x 97 mm (W x H x D )

Capitolul de conectica ne aduce in prim plan conexiunile moderne si aici amintim: HDMI, SCART, intrare PC, USB, minijack pentru casti stereo si slot CI+. Tunerul digital este de tipul DVB-T/C, iar playerul multimedia iti da posibilitatea de a reda prin intermediul aparatului fisierele preferate.

One thought on “Televizor LED Toshiba 32L1533DG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *