Toshiba 32E2533DG – televizor ieftin cu diagonala de 80 cm si imagini HD

Toshiba 32E2533DG ofera imagini doar in format HD, nu are functii suplimentare sau smart, dar asta nu inseamna ca nu este bun. Are un pret mediu si poate reprezenta o alegere buna daca esti in cautarea unui televizor ieftin de la un brand cunoscut.

Partea audio ofera un sistem stereo ce debiteaza o putere de 2 x 7 w, adica atat cat este necesar pentru o camera medie. Sunetul se aude bine pentru ca este imbunatatit cu ajutorul tehnologiilor: Dolby Digital Pulse, Stable Sound si Bass Boost. Partea video este una modesta si ofera imagini la rezolutia maxima de 1366 x 768 px alaturi de o luminozitate de 300 cd/mp si un bun contrast. Vizibilitatea este buna chiar si din unele unghiuri incomode.

La exterior avem un design care nu uimeste, dar poate ca nici nu ne trebuie mai mult. Are dimensiunile de 904 x 524 x 67 mm (W x H x D ) si o greutate de 11 kg. Daca nu esti multumit de aspectul acestuia sau ai nevoie de mai mult spatiu in camera il poti monta cu usurinta pe un perete pentru ca este compatibil VESA 400 x 200. Pretul este unul bun, sub 1300 lei. In acesti bani primim un aparat bun ce are un consum redus de energie electrica. Ca si alternativa poti vedea caracteristicile pentru modelul LED Toshiba 32L1533DG.

Toshiba-32E2533DG

La capitolul conexiuni modelul de fata sta foarte bine pentru ca are disponibile urmatoarele porturi: HDMI, SCART, intrare PC, USB, slot CI+ si minijack casti. Acestea usureaza conectarea aparatelor externe si ajuta la redarea fisierelor cu playerul multimedia incorporat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *