Topmatic PJ-90 – storcator fructe si legume cu cana gradata

Sezonul cald se apropie destul de repede, iar sucurile naturale trebuie suplimentate in alimentatia de zi cu zi. Topmatic PJ-90 are in dotare un motor puternic ce ii asigura o stoarcere rapida si completa a fructelor sau legumelor.

Dimensiunile exterioare se incadreaza in limitele date de 28 x 45 x 20 cm, o greutate de 3 kg si un cablu de alimentare lung de 1 m. In acest fel se asigura un transport destul de usor, dar aparatul arata bine si amplasat pe blatul de bucatarie.

Activitatea de stoarcere este asigurata de un motor ce dezvolta 700 w, cele doua viteza diferite si functia de pulsatie. Pulpa este recuperata intr-un vas colector cu capacitatea de 2 litri, iar sucul intr-unul separat ce are un volum de 1 l. Recipientul de stoarcere este unul de calitate si are la baza otel inoxidabil.Storcator-de-fructe-si-legume-Topmatic-PJ-900-300x300

Storcatorul pentru fructe si legume cu cana gradata este usor de curatat si intretinut pentru ca are in componenta plastic de calitate. Piesele interne sunt compatibile si masinile de spalat vase din 2016 asta daca nu preferati sa le curatati simplu sub jet de apa rece.

Topmatic PJ-90 e o optiune buna daca iti doresti in bucatarie un storcator de fructe/legume ieftin si usor de manevrat. Tubul de alimentare este destul de larg si se pot introduce fructe de marime medie fara a mai fi portionare. Cana gradata asigura un ajutor atunci cand avem nevoie de o cantitate exacta de suc natural. Aparatul este la promotie, asa ca vi-l recomand daca vreti sa faceti ceva economii in aceasta perioada de primavara !

Promotie  Topmatic PJ-90 – vezi pret actualizat

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *