Televizor LED Star-Light 42DM2000 – model cu diagonala de 107 la pret bun

Nu toti dispunem de un buget mare pentru achizitia unui televizor, si de aceea Star-Light vine in ajutor cu modelul 42DM2000 – non smart cu diagonala de 107 cm ce ofera rezolutii full hd si poate fi folosit si pe post de monitor. Am mai scris acum ceva timp despre Star-Light 32DM2000 – tv asemanator cu diagonala de 80 cm.

Au fost aduse numeroase imbunatatiri comparativ cu modelul precedent si asta se observa in primul rand asupra diagonalei, dar si la exterior lucrurile s-au schimbat in bine: beneficiaza de picioare de sustinere mult mai bine finisate si mult mai subtiri. Dotarile sunt unele medii si aici amintesc ca lipsesc functiile smart, dar poate fi o varianta buna pentru cei ce nu au nevoie de astfel de functii.

Televizor-LED-Star-Light-42DM2000-300x300  Displayul din cadrul Star-Light 42DM2000 ofera imagini la rezolutii de 1920 x 1080 pixeli, luminozitate 250 cd/m² si un contrst de 1500:1. Diagonala de 107 cm mi se pare una potrivita chiar si pentru camerele mai spatioase, iar calitatea imaginii este una vizual imbunatatita. Si privirea din unghiuri mai incomode ofera o experienta buna.

Partea de receptie este asigurata de prezenta tunerului digital (DVB-T, DVB-C), iar redarea fisierelor video ori audio  este asigurata de playerul multimedia integrat. Televizorul Star-Light dispune de un sistem stereo ce debiteaza o putere de 20 W. Se poate atasa si un sistem audio extern daca aceasta putere nemultumeste.

Partea de conectica este una completa si aici amintesc slotul CI+, intrare PC, porturi usb si 3 de tip HDMI. in acest fel se asigura redarea fisierelor de pe diverse aparate externe cum ar fi aparatele foto ori video.

Star-Light 42DM2000 arata destul de bine la exterior. Beneficiaza de un design slim, dimensiuni de 947 x 593 x 145 mm, finisaj pe negru si o greutate de circa 7 kg. Se poate atasa si in cadrul unui perete cu ajutorul unui suport special Vesa daca spatiul rezervat nu ajunge. Raportul bun calitate/pret, diagonala de 107 cm si designul atragator fac din acest televizor full hd unul potrivit pentru sufrageriile spatioase si pentru cei cu un buget mediu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *