Televizor LED Smart Samsung 43J5500

Samsung 43J5500 face parte din seria televizoarelor smart produse in anul 2015 si se bucura de prezenta unor sisteme si dotari ce au eficienta maxima si un consum redus de energie. Inca de la prima utilizare vei observa calitatea buna a imaginii afiaste asta si datorita noului sistem Wide Colour Enhancer de la cunoscutul producator, sistem ce lucreaza pentru o calitate sporita a imaginii si scoaterea in evidetna a celor mai ascunse detalii.
Daca vorbim de partea de sunet trebuie sa stii ca aici boxele exterioare ofera o putere maxima de 20 w si mi se pare o putere mai mult decat necesara pentru un astfel de televizor comparativ cu diagonala pe care o are si implicit raportat la marimea camerei unde va fi instalat.
Diagonala ecranului este de 109 cm si ofera o rezolutie maxima de 1920 x 1080px. Aspectul imaginii este de 16:9, iar printre alte caracteristici superioare ce le veti intalni se numara: HyperReal Engine, PQI 400, Mega Contrast, Micro Dimming Pro si Dolby Digital Plus. Tunerul digital integrat si playerul multimedia sunt incluse ca dotari de baza la acest televizor led aparut in anul 2015. Samsung 43J5500
Datorita procesorului quad core din dotare, modelul de fata reuseste sa faca fata celor mai multe nevoi ale privitorilor si iti ofera posibilitatea sa treci de la un program de vizionare in cel mai scurt timp pentru a accesa o pagina de internet favorita. Fie ca vrei sa vizionezi filmele preferate de pe un stick usb sau prin intermediul portului HDMi, Samsung 43J5500 iti ofera acces la aceste doua functii cu minim de cabluri si conectori. Dispune de un conector RJ-45 pentru conexiunea la retea si de un sistem wi-fi integrat.

Televizor-LED-Smart-Samsung-43J5500

Televizor LED Smart Samsung, 43J5500

One thought on “Televizor LED Smart Samsung 43J5500

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *