Televizor Smart LED Sony Bravia 40WD650

Sony Bravia 40WD650 este un smart tv din gama 2016 si dispune de un motor de procesare performant prin care imaginile sunt imbunatatite in scopul scoaterii in evidenta a detaliilor si accentuarea culorilor. Accentul nu este pus numai pe tehnologiile integrate: modelul Bravia arata destul de bine la exterior pentru ca beneficiaza de un design slim, posibilitate montare pe perete in cadrul unui suport special si picior elegant de sustinere.

Sistemul audio Dolby Digital Plus ofera o putere de 2 x 5 w si avem posibilitatea sa selectam numeroase filtre in functie de natura programului urmarit. Caracteristici speciale intalnite aici : NICAM / A2, S-Master, Digital Plus/Dolby Pulse, Dolby Digital/Dolby. Ma asteptam la o putere mai mare aici, iar daca acest lucru va nemultumeste puteti opta pentru montarea unui sistem audio extern.

Televizor-Smart-LED-Sony-Bravia-102-cm-40WD650-300x300

Sony Bravia 40WD650 are diagonala de 102 cm si recomandat pentru camerele de zi ceva mai spatioase si cu o distanta apreciabila de privit. Displayul este un direct LED ce ofera o rezolutie full hd (1920 x 1080 pixeli). Aici puteti opta si pentru modelele ce ofera rezolutii 4k, dar materiale video la aceasta rezolutie nu exista in asa mare cantitate. Unghiul de vizibilitate la un astfel de aparat este destul de bun si nu trebuie (neaparat) o pozitie perpendiculara pentru o vizionare placuta.

Tunerul digital (DVB-T, DVB-C) este responsabil cu receptia posturilor tv, iar playerul multimedia integrat ajuta la redarea fisierelor favorite indiferent de formatul acestora.

LED-ul Sony Bravia 40WD650 ofera multe posibilitati de conectare si ne scapa de clasicele cabluri electrice. Este vorba de wi-fi ready, intrari si iesiri audio, intrare usb, scart, porturi hdmi sau slot pentru card PCMCIA.

Exteriorul ne prezinta un aparat cu dimensiunile de 924 x 589 x 212 mm. Nu prea am ce sa obiectez la acest capitol pentru ca este un smart tv pe placul meu. Arata bine indiferent de alegerea amplasamentului, marginile sunt subtiri pentru concentrarea privitului asupra ecranului, iar piciorul de sustinere are o placuta insertie metalica.

Pretul pentru Sony Bravia 40WD650 este unul destul de bun avand in vedere ce ofera. Garantia este de 24 luni cu posibilitate extindere, transportul fiind gratuit. Vi-l recomand daca cautati un smart tv din gama 2016 care sa ofere rezolutii full hd.

One thought on “Televizor Smart LED Sony Bravia 40WD650

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *