Televizor Smart LED LG 43UF6407

LG 43UF6407 e un smart tv cat de cat recent si spun asta pentru ca este fabricat in 2015. Ce m-a facut sa vi-l recomand este pretul bun la care vine. Un televizor 4k are un pret in jur de 3000 lei, dar modelul de fata am reusit sa il gasesc la unele magazine online undeva pe la 2300 lei. Poti verifica si tu acum pretul actualizat aici.

Despre partea smart nu prea e nimic de obiectat. Are incluse aplicatii si functii inteligente sau poti opta pentru instalarea unor jocuri pentru divertisment. Sistemul de operare e unul bun si se misca bine dintr-o aplicatie in alta.

Partea video ofera imagini la rezolutia maxima de 3840 x 2160 pixeli pe un ecran cu diagonala de 109 cm. E unul tocmai potrivit pentru o sufragerie incapatoare. Imaginile oferite beneficiaza de anumite caracteristici speciale si se va simti o diferenta mare in timpul vizionarii programelor preferate.

Partea audio ofera un sunet stereo si nu cred ca mai este nevoie instalarea unui sistem audio suplimentar. Se aude bine chiar si la volum ridicat.In plus, setarile speciale pentru programele sportive scot in evidenta sunetele din suprafata de joc.

Televizor-Smart-LED-LG-43UF6407-300x300  Pentru conectarea la internet avem incorporata tehnologia wi-fi, dar putem folosi si clasicul cablu. Iesirea audio digitala, porturile usb, hdmi si scart sunt alte conectoare care completeaza posibilitatile de lucru cu alte dispozitive. Televizorul dispune de un design elegant si slim si are in componenta un plastic de calitate. Picioarele de sustinere sunt moderne, dar poate fi montat si in cadrul unui perete pentru ca este compatibil cu acest sistem de prindere.

Tunerul digital (DVB-T2/DVB-C/DVB-S2) si playerul multimedia integrat sunt ajutoare bune pentru receptia posturilor sau redarea diferitelor tipuri de fisiere. Smart LED-UL LG 43UF6407 pare o alegere buna daca nu vrea sa cheltui prea mult pe un televizor cu rezolutie 4K. E la oferta zilele acestea si o oprtunitate buna pentru a face o mica economie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *