Televizor LED Sony 50W756

Imagini de claritate oferite pe o diagonala generoasa de 126 cm si designul subtire si elegant sunt printre caracteristicile care fac din modelul Sony 50W756 unul dintre cele mai vandute articole ale anului 2015. Estetic televizorul arata bine, are marginile frumos finisate in culoarea gri, se poate monta pe perete, dar poate fi sustinut si de piciorul atent construit ce are finisaj din inox.

Televizor-Smart-Android-LED-Sony-50W756

Televizor Smart Android LED Sony 50W756

Pe partea de dotari Sony a introdus la acest model o multitudine de functii suplimentare si iti permite vizionarea videoclipurilor youtube direct din meniul usor de utilizat, navigarea pe internet sau inregistrarea emisiunilor preferate cu ajutorul meniului TV SideView precum si instalarea aplicatiilor compatibile cu sistemul de operare Android.

Sistemul audio este de tipul NICAM/A2 si are o putere totala de 20 w. Pe langa caracteristicile speciale aplicate sunetului cu ajutorul tehnologiilor Clear Phase Speaker, Dolby Digital , Dolby Digital Plus sau Dolby Digital Pulse, televizorul led dispune si de o boxa compacta cu sunet intens si cu un sistem bass reflex performant ce ofera o noua calitate a sunetului.

Pe partea video Sony 50W756 ofera o rezolutie de 1920 x 1080 px avand un aspect al imaginii de 16:9. Pixelii sunt imbunatatiti cu ajutorul tehnologiilor special creeate de Sony cum ar fi: X-Reality PRO, Motionflow XR 800, Advanced Contrast Enhancer (ACE) sau 24p True Cinema. Tunnerul digital iti permite sa inregistrezi la o calitate superioara emisiunile preferate chiar in timpul in care le vizionezi. Le poti viziona ulterior de pe orice HDD extern. Conectarea la internet pentru accesul la cele mai uzuale functii poti sa il faci prin intermediul sistemului Wi-Fi Integrat, iar daca ai nevoie de alte conectari poti folosi cu succes porturile HDMI, USB sau SCART.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *