Televizor LED Smart Samsung 40JU6410, 101 cm, Ultra HD

Imagini ultra hd afisate pe o diagonala de 101 cm si o gama diversificata de functii suplimentare sunt caracteristicile principale pentru modelul LED Smart Samsung 40JU6410. Daca mai punem la socoteala si designul modern cu margini finisate de culoare gri putem spune ca achizita merita pentru un televizor produs in 2015. Asa cum ati aflat si din titlul, vorbim de un model smart ce permite conectarea la internet si accesarea paginilor web fara conectarea altor dispozitive periferice.

Partea video ofera o rezolutie maxima de 3840 x 2160 px si un aspect al imaginii de 16:9. Micro Dimming Pro, Contrast Enhancer, Film Mode si Auto Motion Plus sunt cateva dintre caracteristicile speciale ce sunt atribuite imaginilor inainte de a fi afisate pe displayul tip LED, componenta ce asigura un consum redus de energie si aigura un design slim. Culorile sunt mai vii datorita tehnologiilor avansate folosite si se remarca scoaterea in evidenta a tonurilor intense de negru si a celor de culoare alba.

Pretul este unul bun (vezi pret actualizat) pentru ca avem de fata un model nou, produs in anul 2015 de la un brand de renume. Diagonala este una generoasa, de 101 cm si il face potrivit pentru o camera cu suprafata mare. Daca mai punem la calcul si designul minimalist bazat pe culoarea gri putem spune ce investitia merita mai ales ca este un model smart ce ofera multe functii suplimentare.

Partea audio se impaca bine cu celelalte componente ale aparatului datorita unui sistem audio 2CH(Down Firing + Base Reflex) ce ofera o putere maxima de 20 w. Si aici poti selecta si adapta efectele speciale in functie de programele urmarite. Puterea debitata este una buna pentru o camera medie, insa, daca doresti mai mult pe partea de sunet poti decide conectarea la un sistem audio mai performant ce dezvolta o putere mai mare.

Televizor-LED-Smart-Samsung-40JU6410
Vezi alte imagini cu acest produs

Tunerul digital integrat in modelul Samsung 40JU6410 este unul dublu, DVB-T, DVB-C,  alaturi de acesta aflandu-se si un player multimedia special conceput pentru redarea fisierelor de acest tip. In acest fel nu mai este necesara conectarea laptopului sau PC-ul pentru vizionarea filmelor. Un stick USB rezolva aceasta problema pentru ca exista conectori de acest tip amplasati in partea din spate a modelului. Tot aici mai intalnim patru porturi HDMI, un slot CI+, o mufa pentru conectarea la internet si una de tipul minijack pentru casti sau pentru un sistem audio. Telecomanda face parte din pachetul acestui televizor, iar alte functii speciale ce merita amintite sunt:diverse aplicatii, jocuri, Web Browser, Skype, TV to Mobile – Mirroring si Mobile to TV – Mirroring.

Designul este unul placut asa cum am mai amintit si mai sus. Marginile finisate si subtire ofera concentrare asupra imaginii si ofera o mai buna vizionare asupra displayului fata de folosirea clasica a culorii negre.

3 comments on “Televizor LED Smart Samsung 40JU6410, 101 cm, Ultra HD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *