Televizor LED Samsung 28D310 – pret bun, sub 1000 lei

Samsung 28D310 se remarca in primul rand prin prisma pretului sub 1000 lei si este potrivit pentru o camera medie. Nu are functii smart, dar ofera foarte multe posibilitati de conectare pentru ca are disponibile cele mai noi porturi ale momentului. Tehnologie folosita este LED, asadar vorbim de un design slim si un consum redus de energie. Modelul nostru poate fi folosit si ca monitor extern atunci cand avem nevoie de mai mult spatiu de lucru sau atunci cand jucam jocurile noi aparute.

Partea video ne aduce in prim plan o diagonala de 70 cm si imagini HD de o claritate buna. Luminozitatea este una buna pentru acest model si trebuie precizat si faptul ca se vede bine si din unghiuri mai incomode. Timpul de raspuns este de 8 ms, asa ca nu se observa lag la schimbarea programelor. Playerul multimedia integrat ne ajuta la redarea fisierelor favorite, iar tunerul digital dublu simplifica receptionarea posturilor favorite. Avem disponibil si un Slot CI+, asa ca nu mai este nevoie de vechea unitate de receptie ce o foloseam pana acum. Pe partea de conectica Samsung 28D310 ofera cam tot ce avem nevoie pentru a conecta orice periferic si anume: HDMI, mufa Scart, iesire audio, intrare USb, minijack pentru casti.

Sistemul audio integrat este unul modest pentru ca are o putere de doar 2 x 5 w. Este necesar pentru camera unde va fi amplasat, iar daca se doreste conectarea unuia mai performant se poate face foarte usor gratie mufei speciale. Chiar si la puterea maxima dat acesta nu are efecte negative asupra sunetului pentru ca se aude foarte clar.

La exterior avem un aparat ce are dimensiunile de 643.4 x 396.5 x 62.9 mm si care arata bine. Materialul folosit este plastic de culoare neagra, este atent finisat si are marginile nu prea subtiri. Piciorul de sustinere este unul cam mare pentru un model asa mic, dar daca nu va place il puteti monta cu usurinta pe un perete cu ajutorul unui suport tv special. Televizorul consuma de la retea pana la 22 w si are o greutate de 4 kg. Pare o achizitie buna pentru ca se poate cumpara si in rate incepand de la 31 lei pe luna.

Samsung-28D310-300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *