Televizor LED Samsung 24H4003

Televizorul Samsung 24H4003 se numara printre modelele mele preferate de televizoare LED pentru ca au incluse unele tehnologii care adapteaza imaginile si sunetele in functie de emisiunea pe care o urmaresti. Astfel cu o singura apasare de buton poti comuta pe programul special dedicat urmaririi emisiunilor sportive si in special fotbalul. Iarba capata o culoare vie iar celelalte culori din zona stadionului sunt amplificate. Chiar si fara montarea auxiliara a unui sistem audio se aude in mod placut starea si strigatele suporterilor. Wide Color Enhancer Plus vine in ajutorul procesorului de imagine si ii ofera claritate ecranului si scoaterea in evidenta a celor mai mici detalii.
Sistemul de sunet ce are o putere de 20 w beneficiaza si el de anumite tehnologii ce pot si selectate simplu si usor. Dintre acestea cele mai importante sunt: Auto Volume Leveler, Dolby Digital Plus, DTS Premium Sound 5.1 si Dolby Pulse.

Diagonala de 61 cm nu il face pretabil pentru camerele spatioase dar mi se pare o alegere inteligenta daca esti in cautarea unui televizor led apartinand celor de la Samsung ce are un pret sub 900 lei. Referitor la design televizorul arata bine comparativ cu pretul relativ ieftin pe care il are. Plasticul este de calitate si are un aspect fin la atingere. Conectivitatea reuseste sa acopere cele mai noi gadgeturi existente in momentul de fata si acum nu mai este necesar montarea cablurilor pentru a viziona un film de pe laptop pe ecranul mare al televizorului. Cu ajutorul unui stick usb sau prin montarea unui HDD ai acces la informatiile stocate pe aceste medii in mod simplu si rapid.

televizor-LED-Samsung-HD-24H4003

Televizor LED Samsung HD 24H4003

One thought on “Televizor LED Samsung 24H4003

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *