Televizor LED Philips 24PHT4000

Tehnologia Ambilight a fost introdusa si in cadrul televizoarelor cu diagonala mai mica, iar acum este accesibil sa gasesti multe modele cu aceasta dotare chiar si la preturi sub 800 lei. Philips 24PHT4000 este un astfel de aparat si se remarca prin diagonala de 61 cm, rezolutii hd pentru imaginile afisate (1366 x 768 pixeli) si un design destul de bun.

Este un produs al anului 2015, dar eu il consider unul bun daca esti in cautarea unui aparat ieftin care sa ofere imagini bune. Partea de conectica e una completa si prezinta si avantajul ca poti il poti atasa drept monitor la unitatea pc sau laptop. In continuare isi gasesc utilitate si porturile USB, HDMI, iesirea audio si slotul CI+.

Tunerul digital (DVB-T, DVB-C, DVB-T2) este dispozitivul intern ce se ocupa de receptia posturilor tv alaturi de intrarea clasica de antena. Poate reda majoritatea fisierelor de pe diverse aparate externe datorita playerului multimedia integrat.

LED-ul  Philips 24PHT4000 se remarca prin dimensiunile de 560 x 112 x 344 mm, finisaj de culoare neagra si picioare simple de sustinere.Acestea au dimensiuni cam mari si acesta este capitolul ce ma nemultumeste la acest model. Pentru o economie de spatiu si un aspect modern il poti atasa si in cadrul unui perete cu ajutorul unui suport specila tip VESA.

Este un model nu prea scump si recomandat pentru camerele mai mici din punct de vedere al suprafetei. beneficiaza de o reducere de 50 lei, garantie 24 luni si transport gratuit. Vezi pret actualizat.

Televizor-LED-Philips-61-cm-24PHT4000-300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *