Televizor LED Akai TVL-220

Pastram gama televizoarelor cu diagonala mica si va prezint astazi un model destul de ieftin ce vine dotat cu tuner digital dublu si slot pentru cartela inteligenta. Este vorba de Akai TVL-220, model din gama 2015 cu rezolutii HD si diagonala de 55 cm. Tehnologia folosita este LED si din aceasta cauza e unul cu consum redus de energie si cu un design slim. Are si avantajul ca poate fi folosit drept monitor pentru ca are intrare speciala in acest caz.

Sistemul audio are o putere de 10 w si vorbim de un sistem stereo cu posibilitatea de a face balance intre cele doua difuzoare. Asta inseamna ca putem seta o putere mai mare pentru cea din dreapta si invers, adica mai multa putere pentru cea din stanga. Nu stiu cat ajuta chestia asta, dar in cazul montarii unui sistem audio extern e utila.

Akai-TVL-220

Rezolutiile imaginilor ajung pana la 1366 x 768 pixeli alaturi de o luminozitate de 200 cd/m² si un contrast de 5000:1. Imaginea are incluse niste caracteristici speciale si asta se va vedea la vizionarea programelor preferate. Culoriile sunt accentuate si detaliile mici sunt bine scoase in evidenta.

Akai TVL-220 se lauda cu prezenta porturilor USB, HDMI, intrare scart si minijack pentru casti daca e sa vorbim de conectica. E un aparat nu prea scump si arata destul de bine. Despre aceste modele v-am mai zis in cateva articole trecute si sunt unele perfecte pentru camerele mai mici ca dimensiuni. Aici nu avem nevoie de functii smart si diagonala mare de vizualizare. Eu l-am gasit in oferta celor de la Emag, de unde va recomand sa il comandati daca doriti. Vine cu o reducere de 100 lei, beneficiaza de garantie 24 luni si transport gratuit.

Ca si alternativa va recomand Vortex LED-V22ZH8DC, model similar din punct de vedere al specificatiilor, dar care vine de la un alt brand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *