Masina de spalat rufe TEKA SPA TKD 1480

Nu am mai prezentat de mult electrocasnice din gama Teka, desi acestea sunt aparate cu dotari bune si care exceleaza mai ales la capitolul design. TEKA SPA TKD 1480 dispune de certificarea Woolmark (spalare atenta la toate programele selectate) si de sistemul Fuzzy logic (adaptarea resurselor de apa si detergent in functie de greutatea rufelor de la interior). Se poate incarca cu pana la 8 kg rufe uscate ce vor fi stoarse apoi la 1400 rpm. Este un model economic gratie clasei energetice A+++ si recomandata familiilor mai numeroase datorita capacitatii bune de incarcare.

TEKA SPA TKD 1480 ne pune la dispozitie 16 programe de spalare ce pot fi selectate destul de usor prin intermediul consolei centrale. Alaturi gasim displayul lcd cu butoanele suplimentare pentru alegerea temperaturii de spalare sau pentru a selecta viteza la stoarcere. Displayul lcd este de dimensiuni mari si ofera o citire usoara pentru cateva informatii in legatura cu ciclul de spalare.

Masina de spalat rufe Teka are un consum anual de apa de 11000 litri si consuma  196 kwh in cadrul programului stadard. Nivelul de zgomot redus la functionare (59 db) este asigurat de motorul silentios dar si de buna izolare la interior a aparatului. Masina-de-Spalat-Rufe-TEKA-SPA-TKD-1480-300x300

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *