TEKA DW8 41FI – masina de spalat vase incorporabila cu finisaj inox

Cand imi amintesc de brandul Teka imi amintesc de prima chiuveta de bucatarie cumparata. Era din compozit si nu mai montasem astfel de accesorii, dar efectul vizual este unul placut si se curata si intretine destul de usor. In spatiul special amenajat pentru masina de spalat vase vruiam ceva la fel destul de modern, cu un finisaj pe alb si care sa nu iasa prea mult in evidenta. Aveam in plan sa arate ca un sertat obisnuit si cu timpul am gasit si un astfel de electrocasnic. TEKA DW8 41FI se incadreaza in cerintele mele atat din punct de vedere al tehnologiilor cat si din punct de vedere al designului.
Masina-de-Spalat-Vase-TEKA-DW8-41FI-300x300
Capacitatea de incarcare e una destul de buna si aici e vorba de 10 seturi. Sunt multe cazurile in care avem nevoie de o spalare rapida si eficienta.Cele 9 programe incluse se diferentiaza in primul rand prin temperatura de lucru, dar si durata ciclurilor de spalare si clatire are un rol in obtinerea rezultatelor bune la final. Clasa de eficienta energetica A++ asigura un consum anul de 211 kWh, iar referitor la cel de apa in conditii normale de utilizare trebuie sa stiti ca ajunge pana la 2520 l / an.

TEKA DW8 41FI ofera posibilitatea incarcarii la jumatate atunci cand cantitatea de vase este una redusa. Alte programe incluse in grila: program rapid, eco/bio, functie express, extra uscare. La interior se afla un cos reglabil pe inaltime pentru a-l ajusta in functie de preferinte. De asemenea, compartimentele speciale pentru accesorii fine cum ar fi paharele sunt destul de utile pentru protectie in timpul spalarii.

TEKA DW8 41FI beneficiaza de protectie la inundatii, indicator sare si avertizare acustica la terminarea programului. panoul de control e unul simplu de utilizat si te vei obisnui de la primele utilizari. Referitor la nivelul de zgomot trebuie sa stii ca e unul redus si nu prea isi face simtita prezenta in timpul functionarii. Dimensiunile ce o caracterizeaza se incadreaza in limitele de 86,5 x 44,8 x 55 cu un finisaj placut pe baza de inox.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *