Banda de alergare electrica Techfit T3000

Techfit T3000 este o banda de alergat ce are un pret bun comparativ cu alte modele de pe piata. Este vorba de o reducere de pret in aceasta perioada, asa ca e timpul oportun pentru achizitia acestui dispozitiv numai bun pentru executarea exercitiilor cardio in largul casei. Cadrul este unul alcatuit din metal si suporta pana la 130 kg.  Motorul are 2,5 cp, este unul economic si asigura in mare parte alergarea pe banda ce se poate inclina in 16 moduri diferite. Vezi si bicicleta eliptica E400 Techfit.

Din punct de vedere estetic aparatul se prezinta bine. Este stabil, are o culoare de finisaj placuta si se pliaza cu usurinta dupa folosire. Computerul ne tine la curent cu distanta parcursa, caloriile, viteza de deplasare – toate acestea prin intermediul displayului lcd integrat.

 

Banda-de-alergare-electrica-Techfit-T3000-300x300

 

Techfit T3000 se remarca prin dimensiunile de 179x75x135 cm si o suprafata de alergare de 46×130 cm. Partea buna este ca dispune de 15 programe presetate si posibilitatea sa salvezi setari individuale ce vor putea fi folosite ulterior in cel mai scurt timp. De asemenea, boxele incorporate asigura muzica in zona exercitiilor fitness la un volum convenabil, iar economia de spatiu se realizeaza prin sistemul de pliere eficient. Nivelul de zgomot este redus datorita sistemului pentru atenuarea socurilor. Daca preferatele tale nu sunt benzile de alergare te poti indrepta si catre bicicletele fitness de tip spinning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *