Techfit T1550M – banda alergare pentru exercitii cardio eficiente

Techfit T1550M este un dispozitiv recomandat pentru exercitii de diferite intensitati si asta pentru ca se poate ajusta atat viteza de deplasare cat si inclinarea suprafetei de alergat pentru un efort mai intens. Activitatea este sustinuta de un motor electric de 1,5 cp, dar si de un computer ce afiseaza timpul, distanta, caloriile si viteza de deplasare.

Functionarea este una silentioasa si se datoreaza sistemului pentru atenuarea socurilor. Are dimensiunile de 169x69x131.4 cm, iar pentru alergare avem la dispozitie 45×125 cm.Techfit T1550M are o cheie speciala ce opreste motorul in cel mai scurt timp in cazul in care ne dezechilibram in timpul exercitiilor. Programele presetate sunt in numar de 12, iar daca vrem anumite setari de viteza sau inclinatie le putem salva si folosi la exercitiile ulterioare.
Banda-de-alergare-electrica-Techfit-T1550M-300x300

Benzile de alergare sunt dispozitive ceva mai mari comparativ cu bicicletele fitnesss, dar ofera si o gama mai variata de exercitii. Techfit T1550M este potrivita pentru un buget mediu si recomandata persoanelor ce doresc tonifiere, pierderea in greutate sau recuperari dupa unele accidente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *