Bicicleta eliptica E380 Techfit

Techfit  E380  este un dispozitiv cu care se pot executa miscari de tip eliptic si implica folosirea multor grupe de muschi. Despre bicicletele eliptice v-am mai povestit in cateva articole si sunt indicate atat pentru incepatori, dar si pentru persoanele ce au nevoie de exercitii fitness pentru articulatii, tonifiere zilnica sau pentru a pierde cateva kilograme din greutate.

Constructia aparatului e una destul de simpla si se remarca prin dimensiunile reduse si o greutate ce face transportul dupa utilizare foarte facil. Are o culoare de finisaj placuta si cred ca arata bine in orice camera. Picioarele de sustinere ii asigura stabilitate pe orice suprafata, iar insertiile de cauciuc protejeaza parchetul sau alte suprafete mai delicate.Bicicleta-eliptica-E380-Techfit-300x300

Mecanismul interior este sustinut de o volanta cu greutatea de 4 kg si sistemul de franare magnetic ce ii se poate regla gradul de dificultate pe parcursul a 8 trepte. In acest fel poate fi folosita atat pentru exercitii introductive, dar si pentru unele mai avansate.

Computerul ne afiseaza urmatoarele informatii in mod succesiv: timpul, distanta parcursa, viteza si caloriile. Informatiile sunt preluate prin intermediul unor senzori amplasati pe manerele de lucru. Bicicleta eliptica E380 Techfit are un bun raport calitate/pret si poate fi folosita pentru lucrul cu muschii bratelor, spatelui sau pieptului.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *