Aer conditionat TCL INVERTER 12.000 BTU

TCL INVERTER este un aparat de aer conditionat la reducere in aceasta perioada si poate deveni un aliat bun in aceste zile insuportabile. Are o putere de racire de 12.000 btu, dispune de inverter, trei trepte de ventilare si face fata cu succes in apartamentele cu o suprafata de pana la 50 mp.

La exterior gasim un aparat atent construit cu un design pe alb si un plastic de calitate, lucios. Displayul lcd isi face aparitia numai cand dispozitivul functioneaza si ne ofera informatii in legatura cu temperatura setata si functia curenta selectata.  Unitatea interioara se remarca prin dimensiunile de 799 x 280 x 183 mm. Nivelul de zgomot emis aici pleaca de la 34 db si poate ajunge pana la 38 db in functie de treapta de ventilare folosita. Pe timp de noapte se poate activa fara probleme funtionarea silentioasa.

Unitatea exterioara poate functiona la temperaturi cuprinse intre -15 – +43 grade si asigura o incalzire eficienta si pe timp de iarna. Dimensiunile de aici sunt 760 x 551 x 256 mm, nivelul de zgomot fiind de 55 db.

Vezi si Electrolux EXI09HJIW Optibreeze X3

TCL INVERTER 12.000 BTU poate functiona si in regim de ventilare, incalzire, dezumidificare sa in modul de racire rapida. Este un aparat simplu de configurat si utilizat, cele mai uzuale functii fiind ajustate cu ajutorul telecomenzii din dotare. Filtrarea este un capitol prezent si la modelul de fata si are rolul de a opri particulele de praf, polen sau agenti alergeni si de a asigura un aer usor de respirat. Aer-conditionat-TCL-INVERTER-12.000-BTU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *