Taurus Hexa Striker – robot de aspirare cu acumulator la un pret bun

Daca cauti o tehnologie moderna de aspirare care sa nu iti dea batai de cap te poti indrepta catre Taurus Hexa Striker, robot de aspirare cu acumulatori ce beneficiaza de un design ergonomic si pregatit in special pentru lucrul in spatiile inguste. Aceste dispozitive prezinta avantajul ca se pot programa sa curete intreaga locuinta la intervale stabilite.

Robotul de aspirare Taurus beneficiaza de perii circulare care aspira murdaria de pe orice tip de suprafata si mai ales in colturile camerelor. Activitatea este sustinuta de un motor economic si silentios ce este alimentat de la un acumulator rezistent. Acesta se incarca in aproximativ 4 ore pentru o autonomie de 1 ora. Cutia de praf are o capacitate medie si este usor de curatat.

Robot-aspirare-Taurus-Hexa-Striker-300x300  Taurus Hexa Striker  se remarca prin dimensiunile de 230 x 230 x 90 cm si o greutate de 1,8 kg. Este finisat pe argintiu si negru si dispune de roti moi pentru protectia suprafetelor. Dispune de filtru pre-motor, filtru evacuare si un sac din plastic rezistent. Ledurile speciale atentioneaza atunci cand acumulatorul este descarcat. Vi-l recomand daca sunteti o persoana activa care nu prea are timp de curatenie. Aspirarea periodica este mult mai eficienta si economica comparativ cu aspirarea la 2-3 zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *