Tableta Vonino Epic M8 4G

Am observat ca cei de la Digi au introdus de curand posibilitatea de a conecta aparatele compatibile la reteua lor 4G si din aceasta cauza va prezint astazi Vonino Epic M8 4G, o tableta ce sta destul de bine la capitolul dotari. Astfel, procesorul quad core de 1.3 GHz, capacitatea de 1Gb de memorie ram si sistemul de operare Android 5.1, Lollipop fac echipa bun si reusesc sa ofere rezultate bune.

111.5 x 10.1 x 190 mm sunt dimensiunile ce caracterizeaza aparatul alaturi de greutatea de 280 grame.E una destul de generoasa pentru ca are diagonala de 8 inch, un ecran IPS cu 16 mil de culori ce ofera imagini la rezolutii de 1280 x 800 pixeli. Partea buna e ca poate fi folosita si pe post de telefon daca esti obisnuit sa vorbesti la un gadget asa mare.

Tableta-Vonino-Epic-M8-4G-Quad-Core

Spatiul de stocare intern are doar 8 Gb, dar aceasta valoarea poate fi extinsa cu ajutorul unui card micro-sd pana la 32 gb. La capitolul conectivitate ar mai trebui amintite tehnologiile: bluetooth, wireless, 3G, alaturi de iesirea audio si cea micro-usb. Pentru calatoriile pe drumurile necunoscute se poate folosi cu succes GPS-ul integrat, iar acumulatorul de 4000 mAh ofera o buna autonomie.

Vonino Epic M8 4G este construita in totalitate dintr-un plastic de buna calitate. Pe spate intalnim camera mai performanta – 5Mp, iar in plan frontal se poate folosi cea de 2 MP.

Per total e o achizitie buna pentru ca nu are un pret asa ridicat. Are si posibilitatea de a conecta o cartela ce ofera 4G pentru viteze superioare la navigarea pe internet. Procesorul e unul bun si ofera viteza buna pentru  rularea aplicatiilor, iar gama de conectica e una completa.

One thought on “Tableta Vonino Epic M8 4G

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *