Tableta Utok 1050Q

Utok 1050Q e o tableta destul de ieftina si e o idee buna daca nu prea ai inspiratie cu privire la cadouri in aceasta perioada. Vine echipata cu un procesor quad-core la 1,3 Ghz, LCD de 10 inch si 1 GB memorie ram. Partea hardware are dotari bune si o face potrivita pentru cateva activitati office, jocuri sau navigat pe internet.

Tableta-Utok-1050Q

Ecranul suporta rezolutii HD, adica la 1024 x 600 pixeli si pe partea asta se va simti o diferenta mare daca pana acum ai avut o tableta mai slaba la acest capitol. Spatiul de stocare se lauda cu o capacitate de 8 Gb si aici putem stoca imagini facute cu una dintre cele doua camere din dotare, fisiere audio ori video. Daca spatiul nu iti ajunge poti atasa un card micro sd de maxim 32 Gb.

Pentru comunicatii Utok 1050Q se foloseste de tehnologia wireless, iesire audio si un port micor usb. La exterior avem prezent un aparat asemanator cu celelalte de la acest brand. Are un plastic rezistent si dimensiunile de 258.8 x 150.2 x 10.5 mm. Este un gadeget usor pentru ca are doar 500 g

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *