Tableta Samsung Galaxy Tab E T560

Samsung Galaxy Tab E T560 se lauda cu o grosime de doar 8,5 mm si o greutate de  490 grame. Are si un invelis anti-alunecare ce ii va asigura o pozitionare buna in mainile celui ce o butoneaza. Dar nu aici sta toata puterea acestui nou aparat de la Samsung. Procesorul quad-core de 1.3 Ghz, memoria ram de 1.5 Gb si spatiul de stocare de 8 Gb sunt dotari care fac din acest aparat o tableta buna ce se poate cumpara pentru aproximativ 1000 lei. Beneficiaza si de transport gratuit, posibilitate de prelungire garantie , dar si achizitie in rate. Eu am gasit-o in oferta celor de la Emag si poti si tu verifica daca exista ceva reduceri sau oferte, dar si pretul actualizat.

Displayul dispune de tehnologia TFT, are o diagonala de 9,6 inch si o rezolutie maxima de 1280 x 800 px. Pe acest segment nu prea e nimic de obiectat pentru ca fisierele video se vad bine si raspunsul ecranului tactil este foarte bun.

Camera foto principala se lauda cu o rezolutie de 5 MP, pe cand cea secundara cu doar 2 MP. Aici mi se pare in regula pentru o tableta pentru ca nu o voi folosi asa des la poze, dar pentru a imortaliza cateva momente cred ca megapixelii din dotare sunt suficienti. Cam acelasi lucru pot spune si despre cei 8 Gb disponibili pentru stocare. Poti salva cateva filme sau fisiere audio, dar daca vrei mai mult poti atasa un card micro-sd ce suporta maxim 128 Gb.

Galaxy Tab E T560 dispune de sistem de operare Android Kitkat si GPS cu GLONASS. Poti instala multe aplicatii din magazinul dedicat. Pe partea de comunicatii avem tehnologie bluetooth si wireless. Singurul minus aici ar fi faptul ca nu are 3g pentru a folosi internetul si in zonele in care nu avem acces la wireless. Iesirea audio este una standard si o putem conecta la un sistem audio performant daca avem nevoie de muzica la un nivel mai ridicat.

Tableta-Samsung-Galaxy-Tab-E-T560-300x300

One thought on “Tableta Samsung Galaxy Tab E T560

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *