Tableta nJoy Leia 7 cu procesor quad-core 1.3 GHz

nJoy Leia 7 e una care se misca destul de bine si asta datorita procesorului quad-core de 1.3 GHz din dotare. Partea asta este sustinuta si de capacitatea de 1Gb RAM, asadar avem de fata un model bun ce vine la un pret corect. Pentru ecran s-a folosit tehnologia IPS, multi-touch in cinci puncte si o rezolutie maxima de 1024 x 600 pixeli.

Pentru stocare cei 8 gb mi se par mai mult decat necesar si asta indiferent de tipul fisierelor ce urmeaza a fi stocate. Tableta citeste documente pdf, cam toate fisierele audio si video si cele mai cunoscute pe partea de imagini.

Partea de comunicatii este una completa si aici vorbim de 3G, tehnologie wi-fi si wireless. O tableta cu toate acestea prezente sare de 600 lei, dar nJoy Leia 7 vine la pretul de aproximativ 409 lei.

La exterior vorbim de un aparat cu greutatea de 288 grame si dimensiunile de 188.3×108.3×10.3 mm. Sta foarte bine in mana, este finisat cu un plastic fin de culoare alba. Iesirea audio, cea de microfon si micro-usb-ul sunt porturile prezente la aceasta tableta ieftina. Eu v-o recomand prin prisma pretului si a dotarilor bune de care dispune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *