Swing si Mercy – doua leagane de gradina usor de amplasat

Principalul avantaj dat de aceste doua modele este usurinta de amplasare si depozitare pe timp nefavorabil. Sunt leagane simple, pentru o singura persoana, dar cu structuri rezistente si usoare. Se pot comanda online, au garantie 24 luni si beneficiaza de transport gratuit. Eu le-am vazut in oferta celor de la Mobexpert, dar comandand online de la Emag am beneficiat de transport gratuit si am putut adauga si alte accesorii de gradina in cosul respectiv de cumparaturi.

Swing se remarca prin aspectul modern. Este un leagan pentru o singura persoana finisat pe culorile alb si maro si are dimensiunile de 85 x 70 x 180 cm. Are o structura buna din otel, asa cum am intalnit si la celelalte modele. Cadrul este usor de amplasat in orice colt din gradina ori terasa, este stabil pe suprafata respectiva si asigura leganarea usoara a ansamblului datorita sistemului din partea superioara. Fibrele sintetice imita lemnul si invelesc in totalitate leaganul suport.

Leagan-Swing-300x300

Mercy are un design ceva mai clasic si este de forma unui cos suspendat la o inaltime mica. Structura este realizata din otel rezistent, iar cadrul este usor datorita aluminiului din componenta. Fibrele sintetice de genului celor de ratan ii ofera un aspect placut si sunt tratate impotriva actiunii razelor soarelui. Dimensiunile produsului sunt de 126 x 112 x 183 cm.

Leagan-Mercy-din-Otel-300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *