Suport pentru montarea televizorului pe perete

Fie ca doresti sa il folosesti pentru a castiga spatiu sau pur si simplu iti doresti suspendarea televizorului pe un perete, suportul pentru fixare este de un real ajutor. Se foloseste cu precadere in bucatarie, acolo unde spatiul este relativ mic si poti face astfel o importanta economie montandu-l pe un perete.

Sfaturi de achizitie:

Atunci cand cauti un suport pentru televizor ieftin trebuie sa iei in considerare cateva aspecte:

-diagonala si greutatea maxima la care rezista ansamblul – aici te orientezi in functie de diagonala si greutatea televizorului care urmeaza sa il montezi. Suporturile moderne se incadreza in cerintele utilizatorilor si poti alege astfel un suport care il poti folosi la o plaja mare de diagonale si greutati pentru televizorul tau.

-spatiul ramas liber intre perete si televizor – este important daca vei folosi ulterior un stick usb sau alte accesorii ce le vei monta la mufele existente in spatele televizorului. Un spatiu de minim 5 cm cred ca este necesar pentru orice manevra in spatele aparatului. In plus, se realizeaza astfel si o racire si ventilatie corespunzatoare.

-maneta de ghidaj – o gasesti la unele modele moderne si te va ajuta sa inclini sau sa orintezi televizor in functie de preferintele tale.

– organizatorul de cabluri – va creea ordine la cablurile din spatele aparatului si le va ascunde pentru a creea un design ergonomic.

– prinderea si fixarea in perete – se realizeaza cu ajutorul unor dibluri rezistente. gaurile se executa cu o masina de gaurit cu percutie, se curata materialul ramas in urma operatiei si se fixeaza diblurile printr-o bataie usoara cu ciocanul. Dupa fixarea suportului se recomanda o testare pentru a nu avea ulterior neplaceri.

Cand vorbim de branduri, va sfatuiesc sa alegeti unul din produsele existente la Hama, Barka, Samsung ori GBC. Aici vei gasi modele slim, usor de montat si foarte rezistente in timp. Suporturile cu montare pe podea sunt de genul unor etajere din metal, lemn sau sticla si contin rafturi pentru amplasarea celorlalte accesorii cum ar fi dvd-ul. Montajul pe tavan a devenit o solutie tot mai moderna in zilele noastre si reprezinta optiunea care iti salveaza cel mai mult spatiul din camera respectiva. Pentru montarea televizorului pe tavan va recomand suporturile cu picior suspendat.

suport-tv-ieftin-150x150

suport-tv-hama-150x150

 

 

3 comments on “Suport pentru montarea televizorului pe perete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *