Televizor LED Sunny 4234

Sunny 4234 face parte din categoria televizoarelor LED non smart si ofera imagini la rezolutie full hd alaturi de tehnologii moderne pentru partea video si audio. Aspectul imaginii este de 16:9, avem un timp bun de raspuns de 12/14 ms si o rezolutie de 1920 x 1080 px. Tehnologia led ne promite un consum redus de energie si o durata de viata buna a televizorului alaturi de un design slim si modern.

Pretul este unul bun mai ales ca televizorul arata bine din punct de vedere estetic. Are un picior de sustinere interesant si il face usor de integrat in orice camera. Plasticul este unul negru, placut la atingere, iar marginile sunt atent construite si subtiri pentru a creea o buna vizionare.

Televizor-LED-Sunny-4234-300x300

Partea audio este una modesta si ne expune un sistem stereo ce ofera o putere muzicala de 16 w. Caracteristicile superioare intalnite aici sunt: MPEG-1, MPEG-2, DD/DD+, AC-3, MPEG1/2. Pe partea video avem un tuner triplu (DVB-C, DVB-T, DVB-T2), iar redarea video poate fi ajustata in functie de preferinte si necesitati. Partea de conectica ne ofera o intrare de tipul USB, trei porturi HDMI, una pentru casti si una Full Scart.

One thought on “Televizor LED Sunny 4234

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *