Televizor LED Sunny 3212, imagini Full HD pe o diagonala de 80 cm

Chiar daca nu este un brand de care auzim in fiecare zi, Sunny reuseste sa vina pe piata cu modele ce arata bine din punct de vedere estetic, au un pret mediu si imagini in format full hd. Sunny 3212 se dovedeste a fi o alegere buna daca esti in cautarea unui televizor cu o diagonala medie si care nu are incluse functii smart. Poti amplasa acest model nou in camera celor mici sau in a cea a bunicilor pentru ca aici nu ai nevoie de astfel de functii. O imagine buna, un consum redus de energie si un timp bun de raspuns sunt aspectele care te intereseaza aici.

Televizor-LED-Sunny-3212

Partea de conectica ne pune la dispozitie un port USB, 3 porturi HDMI, un minijack pentru casti si o mufa Full Scart. In acest caz poti conecta orice aparat extern daca doresti redarea pe ecranul cu diagonala de 80 cm. Din punct de vedere estetic aparatul arata bine, are dimensiunile de 794 x 500 x 178 mm (W x H x D), are marginile subtiri din plastic de calitate ce rezista la socuri. Telecomanda vine in pachet alaturi de garantia de 24 luni si transportul gratuit. Televizorul LED Sunny 3212 pare o alegere buna daca doresti inlocuirea vechiului model si are un pret de aproximativ 1000 lei. Ca si alternativa la acest produs poate fi considerata achizitia modelului Non Smart Sunny 4234.

Sistemul audio este unul bun si are o putere de 2x8w. Este mai mult decat necesar pentru o camera medie si nu cred ca este necesata montarea unui sistem auxiliar. Sunetul se aude bine chiar si la ultima treapta de volum. Partea video ne aduce imagini la rezolutia maxima de 1366 x 768 px afisate pe un ecran LED ce are un contrast bun. Schimbarea posturilor se face instant si nu exista timp mare de asteptare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *