Storcator de fructe si legume Bosch MES4000

Bosch MES4000 e o optiune buna daca cauti un aparat cu doua functii, adica un storcator atat pentru fructe cat si pentru legume. O achizitie separata a celor doua aparate este mult mai costisitoare si va ocupa si mai mult spatiu in rafturile speciale pentru depozitare. Capacitatea de procesare este sustinuta cu ajutorul unui motor destul de puternic (1000 w).

Storcatoarele moderne au ca principala caracteristica stoarcerea completa a fructelor si legumelor urmata de separarea sucului de pulpa in doua compartimente difertite. In acest fel obtinem un suc destul de sanatos, iar daca situatia o impune il putem ingrosa cu o parte din pulapa rezultata. Recipientul pentru suc are un volum de 1,5 litri, prezinta gradatii si poate fi utilizat si la alte activitati prin bucatarie. Recipientul pentru pulpa vine cu un volum dublu pentru depozitare si va fi amplasat in partea din spate a aparatului.

Storcator-de-fructe-si-legume-Bosch-MES4000

 

 

 

Constructia este una destul de atent realizata, iar carcasa este realizata din aluminiu, material rezistent ce se intretine usor. Bosch MES4000 are o greutate de doar 5 kg si va fi usor de depozitat dupa utilizare, asta in cazul in care nu e suficient spatiu pe blatul de bucatarie. Sistemul de siguranta permite pornirea motorului doar atunci cand toate piesele componente au fost introduse corect. Pentru lucru cu aparatul avem incluse in pachet accesorii pentru impingere, sita din inox si un separator pentru spuma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *