Star-Light YOHF13 – aparat de incalzire cu 13 elementi si aeroterma

Cu un design elegant si o putere totala de 2500 w, Star-Light YOHF13 poate fi considerat o alternativa economica la incalzirea din aceasta perioada. Temperatura de afara a scazut in mod brusc si nu stiu daca toate centralele termice au intrat in functiune. Cei 13 elementi componenti ii asigura o eficienta ridicata, iar reglarea temperaturii pe parcursul celor trei trepte ofera dozarea puterii de incalzire in functie de necesitati.

Dotarile prezente aici sunt intalnite la majoritatea aparatelor de incalzire, iar alegerea caloriferului potrivit o facem in functie de preferinte, buget disponibil si puterea de incalzirea. Designul nu cred ca conteaza asa de mult. Star-Light YOHF13 dispune de termostat de camera – opreste alimentarea cu energie electrica cand s-a atins temperatura stabilita, aeroterma incorporata – raspandeste aerul in camera pentru o incalzire rapida, selector de putere in trei trepte, termostat de siguranta – deconecteaza aparatul in cazul in care se incalzeste excesiv.

Aparatul este finisat complet pe alb, are roti pentru transport si loc pentru stocarea cablului. Se poate muta usor dintr-o camera in alta pentru ca are o greutate redusa. De asemenea, pe timp de vara nu ocupa prea mult spatiu datorita dimensiunilor potrivite.

Star-Light-YOHF1

Star-Light YOHF13 – Vezi detalii complete

One thought on “Star-Light YOHF13 – aparat de incalzire cu 13 elementi si aeroterma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *