Star-Light YOH13B – calorifer electric cu putere 2500 w si protectie

Star-Light YOH13B se poate folosi cu succes in camerele cu temperatura scazuta sau chiar in locuintele unde care nu au primit caldura de la centrala blocului. Eu il folosesc in baia de la tara pentru ca in aceasta camera nu exista alta sursa de incalzire si pot spune ca face fata cu succes.

Designul aparatului este unul modern. Vine finisat pe culoarea neagra, are roti de transport si o greutate de 14 kg. Eficienta la incalzire este asigurata de cei 13 elementi prin care circula ulei incalzit. Puterea totala atinge valoarea de 2500 w si se poate regla in functie de necesitati prin intermediul celor trei trepte. termostatul de camera reglabil asigura oprirea automata atunci cand s-a atins temperatura setata de utilizator. De asemenea, protectia la supraincalzire asigura deconectarea automata de la retea in cazul in care se constata o incalzire suplimentara.

Star-Light YOH13B este un calorifer electric ieftin recomandat pentru camerele de maxim 62 mc. Are dimensiuni reduse, loc stocare cablu si indicator luminos pentru functionare.

Calorifer-electric-Star-Light-YOH13B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *