Star-Light WMM-714A+++ – masina de spalat rufe economica si silentioasa

Star-Light WMM-714A+++ este o masina de spalat rufe cu incarcare frontala, 1400 rpm viteza de centrifugare si clasa energetica A+++. Designul elegant este primul aspect care iese in evidenta si puteti observa si constructia speciala a peretilor cu rolul de a atenua vibratiile din timpul functionarii.

Star-Light WMM-714A+++ e disponibila la un super-pret aici.

Panoul de comanda ofera acces usor la functiile aparatului: avem consola rotunda pentru selectia programelor, display lcd generos si butoane asezate inteligent. Grila de programe ne ofera acces la 16 posibilitati de spalare in functie de natura tesaturilor: bumbac, lana, haine ce trebuiesc spalate manual, haine colorate, sintetice, lenjerii, delicate. Programul rapid ofera rezultate bune alaturi de o cantitate mica de detergent si consum minim de apa.Star-Light-WMM-714A-300x300  Star-Light WMM-714A+++ se poate programa sa porneasca cu intarziere, dispune de protectie impotriva copiilor si sistem detectare spuma. Nivelul de zgomot la spalare atinge valoarea de 59 db, iar la centrifugare urca pana la maxim 78 db.

Pentru incadrare, Star-Light WMM-714A+++ necesita un spatiu de minim 85 x 59.5 x 49.5 cm. E o masina de spalat rufe la reducere potrivita pentru cei ce doresc un aparat rezistent care sa ofere o capacitate de incarcare de 7 kg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *