Star-Light WMM-610A++ – model slim economic si silentios

Masina de spalat rufe e una dintre cele mai accesibile Star-Light WMM-610A++ optiuni daca doresti un aparat incadrat intr-un buget mediu care sa ofere rezultate bune la spalarea hainelor. Se poate incarca cu maxim 6 kg rufe uscate, iar dupa dimensiunile de 85 x 59.5 x 47 cm ne dam seama ca e vorba de un model slim. Viteza de centrifugare maxima ajunge pana la 1000 rpm, aparatul fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A+++.

Grila de programe ne ofera destul de multe posibilitati de spalare. Se poate modifica temperatura de lucru in cadrul oricarui program de spalare si poate fi definit un program la care sa alegem durata de spalare, viteza de centrifugare si temperatura apei. Alte posibilitati de spalare: program rapid, spalare manuala, extraclatire, prespalare, program bumbac, lenjerii, lana, sintetice, delicate.Slim-Star-Light-WMM-610A-300x300  Star-Light WMM-610A++ dispune de un panou de coamnda usor de folosit si citit. Instructiunile sunt scrise destul de vizibil, iar consola ocupa o pozitie centrala. Displayul lcd ofera informatii despre viteza de stoarcere aleasa, programul curent si temperatura apei. Din butoanele suplimentarea se pot activa alte functii cum ar fi cea de pornire intarziata.

Modelul Star-Light beneficiaza de sistem detectare spuma, protectie la inundatii si sistem siguranta impotriva celor mici. Nivelul de zgomot la spalare nu va depasi valoarea de 58 db, asa ca putem sa o incadram in clasa celor silentioase. Mi se pare o idee buna de achizitie pentru cei ce doresc o masina de spalat fara prea multe functii suplimentare si care sa aibe un pret acceptabil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *