Star-Light WMM-508AP – masina de spalat rufe romaneasca la 700 lei

Star-Light WMM-508AP este o masina de spalat rufe romaneasca si se afla la reducere de pret in aceasta perioada. Cel mai bun pret poate fi verificat in cadrul platformei online emag.ro. Se poate incarca cu maxim 5 kg rufe uscate ce vor fi stoarse apoi la 800 rpm. Caracteristicile generale fac din acest electrocasnic unul potrivit pentru familiile ce spala ceva mai rar tesaturi. Se poate amplasa si intr-o pensiune sau acolo unde spalam rufe de 2-3 ori pe saptamana. Incadrarea in clasa A+ ii asigura un consum redus de energie electrica comparativ cu vechiul model.

Grila de programe acopera majoritatea cerintelor atunci cand vine vorba de spalarea hainelor. Se pot spala haine din bumbac, lana, sintetice, haine delicate etc. Selectia unui ciclul preferat se face prin intermediul consolei centrale. In continuare intalnim butoanele pentru ajustarea temperaturii de lucru sau pentru viteza de centrifugare.

Star-Light WMM-508AP se remarca prin dimensiunile de 85 x 59.5 x 47 cm. Finisajul pe alb ii asigura o amplasare destul de rapida si usoara in orice baie sau bucatarie. Este un aparat silentios pentru ca nivelul de zgomot la spalare nu va depasi valoarea de 58 db. Va recomand aceasta masina daca aveti cerinte medii pe plan de spalare al rufelor si dispuneti de un buget mic spre mediu.

Masina-de-spalat-rufe-Star-Light-WMM-508AP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *