Star-Light SOH11BS – calorifer negru cu design modern

Trebuie sa recunoastem ca Star-Light SOH11BS are un design elegant. Clasicul alb parca s-a demodat in ultima perioada, iar producatorii incearca diverse finisaje pentru a-i multumi chiar si pe cei mai pretentiosi.

Specificatii tehnice Star-Light SOH11BS

Caloriferul este recomandat pentru incaperi de suprafata medie.Are 2500 w putere reglabila in cadrul celor trei trepte. Termostatul de camera asigura incalzirea camerei in functie de preferinte, dupa atingerea acestui prag se deconecteaza automat de la retea. Termostatul de siguranta si cel pentru protectia la supra incalzire evita producerea unor accidente neplacute datorita utilizarii in conditii de incalzire excesiva.

Design Star-Light SOH11BS

Aspectul exterior a fost redesenat si observati ca elementii ies putin in exterior in partea superioara. Se degaja o caldura suplimentara in acest fel, iar insertiile de crem de pe partea frontala creeaza imaginea unui produs premium.Caloriferul pe ulei se remarca prin dimensiunile de 62.5 x 54.5 x 23.5 cm alaturi de o greutate de 12 kg. Manevrarea se realizeaza destul de usor gratie rotilor pentru transport integrate.

Calorifer-electric-Star-Light-SOH11BS-2500-W-300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *