Star-Light FTTM-98APP – frigider cu o usa la reducere

Daca iti doresti un frigider de dimensiuni reduse care sa ofere un volum mediu de racire te poti indrepta catre modelele ieftine de la brandul romanesc Star-Light. modelul despre care vorbim in cele ce urmeaza, Star-Light FTTM-98APP, se remarca prin dimensiunile de 84.5 x 50 x 54 cm, design placut, consum redus de energie electrica si functionare silentioasa. Genul asta de aparate sunt recomandate pentru mini-pensiuni sau chiar si pentru garsonierele ori apartamentele mai mici ca suprafata.

Frigiderul cu o singura usa Star-Light FTTM-98APP are un volum de 84 litri in zona congelatorului si circa 14 litri rezervati pentru congelator. Este incadrat in clasa A++ de eficienta energetica, asa ca nu trebuie sa ne facem griji in ceea ce priveste consumul de energie electrica.

Daca doriti o capacitate ceva mai mare de racire puteti citi si despre Star-Light FTTM-113AP

rigider-cu-o-usa-Star-Light-FTTM-98APP

Frigiderul beneficiaza de 2 rafturi din sticla, trei suporturi pe usa si sistem de racire de tip NoFrost. Nu lipseste nici compartimentul special destinat pastrarii in bune conditii a fructelor si legumelor. Congelatorul ocupa o pozitie clasica si se remarca prin sistemul manual pentru dezghetare si o capacitate de congelare de 2 kg/24 ore.

Star-Light FTTM-98APP beneficiaza de un aspect placut si se incadreaza atat in bucatarie cat si pe hol. Vine finisat pe alb, are usi reversibile si manere incorporate. temperatura este reglata cu ajutorul unui controler manual, la interior gasindu-se si un sistem de iluminare pe baza de leduri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *