Star-Light FCF60RETRO – aragaz mixt cu cuptor multifunctional

Aragazurile mixte sunt inca la cautare chiar daca bucatariile moderne sunt echipate cu plite electrice performante. Star-Light FCF60RETRO este un aragaz ieftin pentru bucatarie cu patru arazatoare ce beneficiaza de un aspect retro. la exterior are un finisaj pe baza de crem, picioare de sustinere reglabile si dimensiuni de 85 x 60 x 60 cm. Butoanele si manerul usii au fost finisate placut cu un aliaj de bronz.

Reducere de 21% pentru acest aparat. Vezi pret actualiazat

Star-Light FCF60RETRO se alimenteaza la reteaua de gaze si ofera suport pentru gatire pe patru arzatoare. Acestea sunt de diferite dimensiuni pentru a oferi o gatire economica si corecta pentru vase de diferite marimi. Ochiurile beneficiaza de aprindere electrica si siguranta in cazul in care flacara este oprita din diferite motive. Pentru prima functie trebuie sa aveti prin zona o priza si sa introduceti stecherul aragazului in aceasta.

Aragaz-mixt-Star-Light-FCF60RETRO  Cuptorul beneficiaza de o aprindere electrica si ofera rezultate bune pentru ca gatirea se face la o temperatura constanta si nu depinde de presiunea de la gaze. Are o capacitate de 62 litri si putem gati preparate la grill sau rotisor alaturi de functiile de gatire: convectie aer firbinte, incalzire inferioara, incalzire superioara.

Star-Light FCF60RETRO vine la pachet cu capacul din sticla, tava pentru gatit, gratar cuptoru si suiport inferior pentru depozitare vase si accesorii. Gratarul plitei este alcatuit din fonta, material rezistent si usor de curatat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *