Star-Light FCF60GRTW – aragaz cu aprindere electrica si siguranta

Un aragaz nou este o achizitie buna pentru ca modelele vechi consuma mult gaz si s-au si deteriorat odata cu trecerea timpului. Am dat peste unele modele romanesti ce au preturi corecte pentru ceea ce ofera si unele arata chiar foarte bine. Au dimensiuni standard de 89 x 60 x 60 cm si nu cred ca e nevoie sa faceti multe modificari la mobila. Star-Light FCF60GRTW e unul dintre aceste modele si este oarecum asemanator cu FCF60GRTS.

Plita aragazului are in dotare patru arzatoare de diferite dimensiuni. Fie ca avem de gatit, de fiert apa intr-o oala de dimensiuni mai mari sau de preparat o cafea delicioasa la un mic ibric, vom gasi mereu pe cel potrivit si cel mai apropiat de diametrul vasului folosit. Acestea au aprindere electrica, adica un sistem ce elibereaza o scanteie pentru a aprinde gazul. Este unul practic si nu mai avem nevoie de clasicele aprinzatoare, brichete sau chibrituri.

Aragaz-Star-Light-FCF60GRTW-300x300

Cuptorul este unul dotat cu grill si rotisor si are o capacitate de 62 litri. Acesta se aprinde la fel ca aragazul si in cazul ambelor intalnim un sistem de siguranta ce opreste alimentarea cu gaz in situatia in care flacara s-a oprit in mod accidental. Pentru urmari starea preparatelor avem in dotare un sistem de iluminare interior, asa ca acum nu le vom mai arde sau scoate crude. Accesoriile ce vin odata cu Star-Light FCF60GRTW  sunt reprezentate de: capacul din sticla, tava pentru gatit si un gratar pentru cuptor.

La exterior vorbim de un aparat de culoare alba care arata bine. Are butoanele mari, timerul in partea stanga si picioruse pentru reglarea inaltimii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *